Suomen Lions-liiton puheenjohtaja 2014-2015

Lions-liiton golfmestarit 2015

Lyöntipeli Scratch -sarjan voittaja Henri Sarin pitää voittajan kiitospuhetta seuranaan kilpailunjohtaja Kari Anttonen ja liiton puheenjohtaja Tuomo Holopainen. Henri oli ylivoimainen yhdeksän lyönnin erolla seuraavaan.

Lyöntipeli, A-sarjan voittaja Sari Airo, LC  Ypäjä / Kate, voitti kolmen lyönnin erolla.Lions SM Golf 2015 -mestaruuksista pelattiin Hämeenlinnassa Tawast Golfissa 26. - 27.6.2015. Tawast Golfin 18-reikäinen kenttä sijaitsee Katumajärven rannalla Hämeenlinnassa. Arkkitehti Reijo Hillbergin suunnittelema vaihteleva ja mielenkiintoinen huippukenttä kiertelee kauniissa järvimaisemassa.

Pistebogey -sarjan voittaja Seppo Haimi, LC Kaipiainen, oli sarjassaan ylivoimainen.Ensimmäisenä päivänä sää oli vaihteleva, pääosin pilvipoutainen, eikä edes  pieni kaatosadekuuro latistanut tunnelmaa. Toinen päivä saatiin pelata mukavan lämpimässä ja aurinkoisessa säässä.  Osallistujia oli lähes 100.

Maritta Korkia-Aho, LC Hämeenlinna / Aulanko,  voitti veteraanien sarjan.

Järjestelyistä vastasi LC Hämeenlinna / Wanaja. Kilpailujohtajana toimi lion Kari Anttonen.

Joukkuekisan voittivat Pirjo Kujala ja Marjaana Toivonen, LC Salo / Birgitat.Lämpimät onnittelut järjestäjille hienosti onnistuneesta tapahtumasta. Suuren kisan järjestäminen on vaatinut paljon vapaaehtoistunteja ja henkilökohtaista vastuunottoa erilaisissa tehtävissä.

1.       Sari Airo, LC Ypäjä / Kate, 143

Peliseuranani olivat kilpailujohtaja Kari Anttonen, Pertti Julkunen (LC Tervo) sekä puolisoni Kaija.2.       Tero Vauramo, LC Mynämäki, 146