Suomen Lions-liiton puheenjohtaja 2014-2015

Sykähdyttäviä hetkiä Lapissa

Kansainvälinen presidentti Dr. Jitsuhiro Yamada viihtyi vieraanamme.Dr. Jitsuhiro Yamada ja  Harri Ala-Kulju kodan savuilla.Napapiirin rajan ylitys onnistui tyylikkäästi.Kansainvälinen 1. varapresidentti Dr. Jitsuhiro Yamada vieraili Suomessa 30.1. -  4.2.2015.  Yamadalla tämä matka oli jo toinen Suomeen. Hän on siis Suomen hyvä ystävä.

Yhteinen matkamme suuntautui Lappiin. Vietimme unohtumattomia hetkiä Rovaniemellä ja sen välittömässä läheisyydessä sekä yhden illan Melvin Jones -juhlassa Pellossa.

Ohjelman kohokohdat

Matkan ehdoton kohokohta oli Dr. Yamadan juhlapuhe Pellossa Melvin Jones -juhlassa. Puheensa lopuksi hän kertoi oman mielipiteensä siitä, kuka olisi hyvä seuraavaksi kansainvälisen presidentin putkeen. Hän ilmoitti, että lion Harri Ala-Kuljun vuoro alkaisi olla. Yleisö antoi raikuvat aplodit seisaalleen nousten - eikä syyttä.

Olimme järjestäneet mielenkiintoisen ohjelma, jossa oli  Melvin Jones -illan lisäksi uuden Lionsklubin perustamisjuhla. Harvoin uuden lionit saavat rintapieleensä kansainvälisen presidentin toimesta lionspinssin. Nyt sen sai yli 20 lionia  LC Rovaniemi / Ronjat -klubista.

Lisäksi ohjelmassa oli poroajelua, saunomista ja avantouintia ja lumihangessa käyntiä. Näistä Yamada nautti.

Vierailimme Napapiirillä Joulupukin pajalla, jossa Dr. Yamada kysyi Ask One -kysymyksen Joulupukilta, ja hän vastasi "Yes I will".  Näin saimme yhden uuden jäsenen!

Lahjoitin Yamadalle oman viirini.Tutustuimme myös Marttiinin Puukkotehtaan tuotantoon heidän myymälässään. Dr. Yamada on tunnetusti puukkojen keräilijä, joten vierailu oli mieluinen hänelle ja kauppiaalle.

Myös lasten leikkipihojen välineitä valmistava Lappset Group
otti meidät vastaan. Lappset Groupin yksi merkittävä markkina-alue on Japani. Kävimme myös Rovaniemen kaupungin vastaanotolla.

L-piirin lionit PDG Jarmo Rastaan ja DG Markku Ilmavirran johdolla
Dr. Yamada sai paljon julkisuutta. Hän oli innokas pilkkijä.onnistuivat ohjelman suunnittelussa ja toteutuksessa erinomaisesti.

Kiitos järjestelyistä.

Tuomo Holopainen
puheenjohtaja
Meillä oli aikaa myös hedelmällisiin lionskeskusteluihin.

Julkaisujärjestelmänä Verkkoviestin